2023 eTwinning Çalışmaları

eTwinning İçerik Geliştirme Eğitmeni Adil Tuğyan eşliğinde 'Tasarım Odaklı DÜŞÜNME Eğitimi' ne katıldık

İngilizce Öğretmenimiz Sibel Yaşlı ve 6B öğrencileri “The World is a Playground”( Dünya Bir Oyunalanıdır) isimli eTwinning proje çalışmalarına başlamıştır. Proje 7 Türk ve 1 Polonyalı öğretmen öncülüğünde yürütülmektedir.Projemiz Web2 araçlarını kullanarak yabancı dili sevdirmeyi ve dili hayatımıza entegre etmeyi amaçlamaktadır. Yapılan anketlerle proje logomuz ve afişimiz belirlenmiştir.

2023 eTwininnig çalışmaları kapsamında ESEP platformu üzerinden Empowering ECEC Teachers for Inclusive Tech- Driven Education adlı mesleki Webinara katıldık

eTwinning kulübü, kulüp rehber öğretmeni Nazik YÜRÜK başkanlığında toplanarak ilk dönem sonu değerlendirmesini yaptı ve gelecek dönem neler yapacaklarına dair görüşler alındı.

Okulumuz BT öğretmeni Tuba ÖZTÜRK SALMAN tarafından öğrencimize e-Güvenlik broşürü hazırlanması aşamasında Canva web2 aracı kullanım eğitimi verildi ve sonucunda öğrencimiz çok renkli bir broşür hazırladı.

Ulusal Destek içerik hazırlama sorumlusu sayın Adil TUĞYAN'ın ve Ulusal Destek Servis sorumlusu sayın Zuhal KAZANCI'nın hazırlamış olduğu ESEP tanıtım Webinarlarını yakından takip edip, sorular sorarak okulumuzda eTwinning bilincini daha da geliştirmeye yönelik yolları izliyoruz.

Okulumuzda gerçekleştirilecek eTwinning projeleri kapsamında öğretmenlerimiz fikir alışverişi için sürekli işbirliği halinde. Bu kapsamda haftalık gerçekleştirilen toplantılarla çalışmalar ivme kazanıyor.

Okulumuz eTwinning standı kurarak hem eTwinning ürünlerini hem de bu platformun faydalarını velilere İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Çevre Şehircilik Müdürlüğünden gelen misafirlere tanıttı.

Okulumuz eTwinning Webinarlarını hız kesmeden takip etmeye devam ediyor. eTwinning UDS sorumluları Adil TUĞYAN'IN ve eTwinning İçerik Geliştirme Eğitmeni Burhan SEL'in işbirliğiyle hazırlamış oldukları webinarda ESEP  ve eTwinning yeni portal tanıtımı büyük bir ilgiyle takip edildi.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı boyunca eTwinning etkinliklerinde görev alacak eTwinning Ekibi kuruldu.

İngilizce Öğretmenlerimiz öncülüğünde eTwinning Okul Panosu hazırlandı.

Okulumuzda yürütülen eTwinning çalışmaları sonucunda eTwinning Okulu olmaya hak kazandık. Emeği geçen Nazik Yörük, Sibel Yaşlı, Tuğba Çakır,Semra Günay ve Tuba Öztürk Salman'a teşekkür ederiz.