DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Resimlerle Deyimler ve Atasözleri Etkinliği düzenlendi. Öğrencilerimiz Deyimler ve Atatsözleri resimederek anlattılar.

*Sözcükler ilham veren hikayeler gibidir*

Bana üç kelime söyle, sana dünyanı tarif edeyim, derler ya. Öğrencilerimizin eşsiz dünyasını anlayabilmemiz için sizlere kıyak geçtik, altı tane kelime verdik. Bu anahtar kelimelerden oluşturacağınız öykünüzü yazın ve anlatın. Yazdığınız öykü 200 kelime, anlatınız 5 dakikayı geçmeyecek şekilde 18 Aralık'a kadar Türkçe öğretmenlerinize başvurabilirsiniz.

Dilimizin Zenginlikleri kapsamında Bilen Oturur Etkinliğini gerçekleştirdik.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında  okulumuzda düzenlenen Sözlük Tasarım yarışmasına öğrencilerimiz bilgilerini ve tasarımlarını yarıştırdı

Kas

' Dilimizin Zenginlikleri' projesi kapsamında okulumuzda kurulan komisyon, çalışmalarına başladı. Proje çerçevesinde belirtilen kitaplar Türkçe öğretmenlerimiz tarafından öğrencilere tanıtıldı.