eSafety Label E GÜVENLİK

Ock

Gününüzde İnternet kullanım bilinci ciddi anlamda önem kazanmakta. Hemen hemen hergün siber suça dair bir haber duyuyoruz. Öğrencilerimizin bu konuda farkındalıklarının artması için http://www.Güvenliçocuk.org.tr adresli siteden Hacivat'ın Telefonu adlı eğlenceli video izlettirilerek bu bilincin artmasına katkı sağlandı.

Ock

Okulumuz yalnızca öğrencilere, öğretmenlere ya da velilerimize yönelik çalışmalar yapmıyor. Okulumuz bünyesinde çalışan personelimizide her konuda geliştirme çabasındayız. Okulumuz Rehber Öğretmeni Ahmet TUNÇ okulumuz personeline güvenli İnternet kullanımı ve internet bağımlılığı konusunda seminer verdi.

İngilizce öğretmenimiz Sibel Yaşlı öncülüğünde eGüvenlik Panosu hazırlandı

Ock

Rehber Öğretmenimiz Ahmet Tunç tarafından Okulumuz öğretmenlerine Güvenli İnternet  bilgilendirme semineri düzenlendi.

Ock

Rehber Öğretmenimiz Ahmet TUNÇ ve İngilizce Öğretmenimiz Semra GÜNAY tarafından öğrencilerimize bilinçli internet kullanımı hakkında seminer düzenlendi.

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı "eTwinning Okulu" toplantısı okul Müdürü başkanlığında düzenlendi. eSafety Çalışmaları ile ilgili fikir alış verişinde bulunuldu.

Ock

Okulumuzda EGüvenlik Ekibi Oluşturuldu. Yıl içerisinde yapılacak etkinlikler belirlendi.

Ock

Okulumuz öğrencilerine yönelik olarak; toplum sağlığı merkezi aracılığıyla psk. Serap Olcar tarafindan "Teknoloji Bağımlılığı ve Başetme Yöntemleri" konulu seri seminerler düzenlenmektedir. Öğrencilerimiz, seminer sonrasında bilinçli teknoloji kullanımı hakkında bilgilenmekte ve yaşamlarına yansıtmaya çalışmaktadırlar.

E Güvenlik Komisyon Toplantısı Okul Müdürümüz başkanlığında yapıldı. Okulumuz e güvenlik noktasında alınacak önlemler, öğrencilere ve velilere yapılacak etkinlik ve seminer başlıkları belirlendi