Genç kalemler Yazarlık Atölyesi Eylül

Sada Kültür Sanat ve Edebiyat programı kapsamında Genç Kalemler Yazarlık Atölyesi olarak Artuklu Üniversitesini ziyaret ettik.

Projemizin paydaşlarından Doç. Dr. Hatice Kübra Uygur'u dersinde ziyaret ettik. Öğrencilerimizin katılımıyla edebiyat öğrencileri ile masal, şiir ve edebiyat üzerine keyifli sohbet gerçekleştirdik. Ayrıca bölgenin sayılı kütüphanelerinden biri olan Artuklu Kütüphanesini gezip okuma ve kitaplar üzerine öğrencilerimizin ufkunu açan bilgiler edindik . Gezimizi güzel bir yemekle sonlandırdık.

Sada Kültür Sanat ve Edebiyat programı kapsamında   Genç Kalemler Yazarlık Atölyesi olarak bugün Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemeyeti Başkanlığını ve Mardin Life Gazetesi' ni ziyaret ettik. Keyifli geçen bu ziyaretimizde genç yazarlarımız matbaada kitabın basım aşamalarını yakından tanıma fırsatı bulurken aynı zamanda usta gazetecilerle  gazetecilik mesleği üzerine sohbet etti

Sada Kültür Sanat ve Edebiyat programı kapsamında   Genç Kalemler Yazarlık atölyemizin bugünkü konuğu Artuklu Üniversitesi' nden Doç. Dr. Hatice Kübra UYGUR'DU. Masal üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdik

Sada Kültür Sanat ve Edebiyat programı kapsamında okulumuzun mezunlarından genç yazar Yaren Sultan Akman, Genç Kalemler Yazarlık Atölyesi öğrencileri ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Genç Kalemler Yazarlık Atölyesi Okur Yazar Etkinliğimiz kapsamında genç yazar Yaren Sultan AKMAN öğrencilerimizle bir araya gelecek.

Sada Kültür Sanat ve Edebiyat programı kapsamında yazarlık atölyemizin Genç Kalemleri Yaşlı Çınarın Gölgesi ve İyilik Elçileri kitabı ile tanınan Eğitimci Yazar Murat Doğan ile bir araya geldiler.

Genç Kalemler Yazarlık Atölyesi öğrencilerimiz Yazar Buluşması etkinliğimizde Eğitimci-Yazar Murat DOĞAN İLE bir araya gelip tecrübelerinden faydalanacak.

Mardin 1. Kitap Fuarı Söyleşi ve imza günleri konuğu Alişan KAPAKLIKAYA

Sada Projesi kapsamında Genç Kalemler Yazarlık Atölyesi ögrencilerimiz Alişan KAPAKLIKAYA ile Söyleşide 25 Şubat Pazar Günü Saat 16:00 da ilk Yazar Buluşmalarını gerçekleştirebilecekler.

Hacı Suphiye Bölünmez İmam Hatip Ortaokulu, Genç Kalemler Yazarlık Atölyesi olarak Mardin 1. Kitap Fuarına katıldık. Kitapların dünyasında yazarlar ve onların kitaplarını yakından tanıma fırsatı bulduk.

Ock

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen SADA Kültür, Sanat ve Edebiyat  Programı  kapsamında "Genç Kalemler Yazarlık Atölyesi " projemizin paydaşlarından Artuklu Üniversitesi Danışman Öğretmenimiz Doç. Dr. Adnan OKTAY ve Edebiyat Fakültesi öğrencileri  Aşık Veysel 'in şiirlerini seslendirip, öğrencilerimizle söyleşi yaptılar. Değerli hocamıza ve Edebiyat Fakültesi öğrencilerine teşekkür ederiz

Ock

Genç Kalemler Yazarlık Atölyesi kapsamında Artuklu Üniversitesi Doç. Dr. Adnan OKTAY öğrencilerimizle bir araya gelerek Aşık Veysel konulu söyleşi düzenleyecektir.

Kas

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Sadâ Kültür,Sanat ve Edebiyat Programı' projesi kapsamında  Genç Kalemler Yazarlık Atölyesi Projesi nin tanıtımı ve açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın M.Emin DUYAN 'ın katılımı ile yapıldı.