OKU-YORUM PROJESİ

Haz

Bir kitabı yorumlamak, kitabın sınırsız anlam alanından kendi gerçekliğinize dokunan anlamı seçmektir.

Oku-Yorum Proje faaliyetlerimiz doğrultusunda davetimize iştirak eden yazar dostlarımızla okuduğumuz kitapları yorumlayarak sınırlarımızın dışına çıkıyoruz.

Oku-Yorum'da Yola Devam

Okuduğumuz kitapların tahlilini yazarıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmamızın bu akşamki konuğu kıymetli yazar Halit Ertuğrul.

21.00' da hepinizi bekleriz.

Nitelikli okumanın ve okutmanın önemini biliyor, her zeminde bunu dile getiriyoruz. Okumak sonsuz ve kültürel zenginlikler ile dolu bir dünyada uzun bir yolculuğa çıkmak gibidir. Biz de bu uzun yola sizlerle birlikte çıkmak ve bu yolda bizi yalnız bırakmayan değerli öğrencilerimizi ödüllendirmek istedik. Okuma yarışmasında sizlere vereceğimiz küçük ödüllerden öte, okumanın verdiği hazzın ve katacağı zenginliğin en büyük ödül olduğunun farkındayız.

Hacı Suphiye Bölünmez İmam Hatip Ortaokulu olarak Türkçe öğretmenlerimizin öncülüğünde kitap okuma yarışması düzenliyoruz. Hep birlikte okuma...

Gökte yaratılıp yere indirilen şehir, Kudüs. (Sezai Karakoç)

Kudüs haftası çalışmalarımız dairesinde yazar Ceylan ALKAN'ı konuk olarak ağırladık. "Özgür Olana Dek" kitabının yazarı olan Alkan'ın öğrencilerimize yapmış olduğu söyleşi için kendisine teşekkür ederiz.