THE GUARDIANS

Nis

The Guardians proje ekibinin final ürünü olarak kirlilikle ilgili yaptığı çalışmalar.

Nis

Hazırlanan e-kitabın Quiziz oyununu oynadılar.

Nis

Türkiye ve İtalya'dan okullarla ortak şekilde yürütülen projede Nisan ayında öğrencilerimizden çevre problemleri hakkında görüşleri ve çözüm önerileri istenerek  öğrencilerden gelen dönütler ile bir e-book oluşturuldu. Bu zevkli çalışmada yer alan öğrencilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

Okulumuz İngilizce öğretmeni Özgür Eroğlu ve 5/C ve 5/F  sınıfı öğrencilerinin katılmış oldukları E-Twinning Projesi 'The Guardians' günümüz dünyasında yaşanan çevre ve ekoloji problemlerine ışık tutuyor.

The purpose of the project is to improve the students' skills in English, provide to take an interest in learning English.
We aim to encourage the students to participate in learning process in English and
Students will use English in various situations with the help of information technology and thus improve their communication skills and ICT skills.
They will chat, hold video conferences, record videos, create learning materials, logos, posters, blogs, online games and quizzes as well as studying with transnational pupil teams.These works will also make create environmental awareness in our students.