Hacı Suphiye Bölünmez İmam Hatip Ortaokulu

Adres
13 Mart Mah. Vali Ozan Cad. Mardin AVM ve Türk Telekom Arkası Yenişehir/Artuklu/MARDİN
Vizyon
Demokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletimize; İnsan haklarına saygılı, duyarlı akılcılık ve bilime önem veren araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştirel, dürüst, iyi ahlaklı, çevreye duyarlı, kendisiyle ve toplumla barışık, üretken, yaratıcı bireyler yetiştirmek.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; tüm benliğiyle insan, vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisi ve saygısıyla dolu, demokrasi, laiklik toplumsal değerleri koruma, vatan sevgisi gibi kavramları yaşam tarzı olarak kabullenen ve uygulayabilen bir üst öğrenim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretimsel alt yapıyla donanmış, mutluluğu, sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen, hoşgörülü, anlayışlı, sabırlı davranışı sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler olarak yetiştirmek.
08:20-12:20 ve 13:00-15:20
İngilizce Arapça