Steam of Course projemizin Portekiz hareketliliğinin ilk günü misafir olduğumuz okulda müzik dinletisi ile başladı. Ardından gruplar  arasında tanışma etkinlikleri çerçevesinde eğlenceli oyunlar oynandı. Her okulun öğrencileri yaşadıkları şehri  ve okullarını tanıttı. Okulumuzu öğrencilerimiz  Eda Ağırakça ve Kübra Görgen tanıttı. Öğleden sonra workshop çalışmaları kapsamında stem ve robotik kodlama etkinlikleri yapıldı. Etkinliklerde birbirinden farklı ürünler ortaya konularak gün tamamlandı.

"Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır"

Düzenlemiş olduğumuz kan bağışı kampanyamıza desteklerinden dolayı veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

"Kudüs bizim neyimiz olur?" diye sorduk. Coşkulu bir programla Kudüs'ü ve Mescid-i Aksa'yı öğrencilerimize anlattık. Ve onlardan çok güzel cevaplar aldık: "Kudüs bizim, özgürlüğümüz, ilk kıblemiz, davamız, fethimiz, Selahaddinimiz... olur!"

Kudüs Bizim Neyimiz olur ?

Peygamberlerin diyarı, Allah'ın sevgili kullarının ziyaretgâhı burasıdır!

Atamız Hz. İbrahim'in (a.s) vatanı ve Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (s.) miraç mekânıdır!

Burası, resullerin ikametgâhı, vahyin indiği toprak, emir ve nehyin, Allah'ın hükümlerinin indirildiği bucaktır!

Tüm sınıflarımız için deneme sınavı geliyor.

10 ve 12 Mayıs günleri gerçekleşecek olan denemelerde, öğrendiklerinizi ölçmeye hazır iseniz sinavsis.com adresine tıklayın ️

Kazanılacak başarılar, çözülecek sorular sizi bekliyor ✍️

"Bazı ilaçlar kolay bulunuyor, bazısı insanın kendi içinde."

Kızılayın kan bağışı çağrısına kulak vererek Artuklu Kan Alma Birimi'ne kan bağışı yaparak destek veren tüm veli ve öğretmenlerimize sonsuz teşekkürler. Kan dostlarımıza şifa olması dileğiyle.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasında okulumuz adına yarışmaya katılan öğrencimiz Afif Özdemir 3. olmuştur 🥉 Öğrencimizi ve öğrencimizi yarışmaya hazırlayan öğretmenlerimiz Mehmet Yılmaz ve Gülsev Irmak’ı tebrik ederiz 👏👏