eTwinning serüvenimiz veli, öğrenci ve proje ortaklarımızın destekleri ve işbirliğiyle hız kesmeden devam ediyor. Yapılan etkinlikler eğlenerek, üreterek öğrenmeyi destekliyor ve gelecek yıllarda proje üretme isteğini bi kat daha arttırıyor.

ABAD projesi öğretmenler arası spor turnuvalarının düzenlenmesi kapsamında Öğretmenler arası Voleybol müsabakası düzenlendi.

Akademik başarıyı arttırma kapsamında bire bir öğrencilerle soru çözümü planlaması düzenlendi.

Little Steps For Big Goals etwinning projemiz kapsamında hazırlamış olduğumuz etwinning panomuzla bu keyifli yolculuğumuzu tüm öğrencilerimizle paylaştık. Bu güzel panoyu hazırlamamıza vesile olan ve etkinlikleri büyük bir çabayla yapan öğrencilerimize ardından da bu güzel panoyu hazırlayan 7B sınıfı öğrencilerine işbirlikleri için teşekkür ederiz.

#MARDİNFEST 1. Bilim ve Sanat Festivali’nde Fen ve Robotik projelerimiz ile etkileşimli yapay zeka atölyemizle eğlenerek öğrenmeye hazırız!

9 Mayıs’ta #eTwinning Günü’nde öğrencilerimiz, eğitimde yeni ufuklar açmak için sunum yaptı! Projeler ve etkinliklerle bilinç geliştirdik. Semra Günay Hoca’mıza bu süreci organize ettiği için teşekkürler!

Amacımız, daha fazla öğrencimizi bu sürece dahil ederek onların ufuklarını genişletmek. #Öğrenme #Eğitim #ÖğrenciProjeleri

"Hayal Gücünüzü Teknolojiyle Buluşturun!"

MARDİNFEST'te sanatın ve bilimin sınırlarını zorlayın!

Yapay zeka atölyelerimizle geleceği şekillendirin ve festivaldeki 7 özgün projemizle bilim dünyasına yeni bir soluk getiriyoruz!

#MardinFest'te yaratıcılığın parçası olun

Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu(Tazof)'nun düzenlediği turnuvanın Mardin il finalinde öğrencilerimizden Damla Yeşilmen, Küre oyununda; Furkan Atış, Pentago oyununda Mardin 1.si olarak Rize'de düzenlenecek olan Türkiye Finaline katılmayı hak ettiler. Öğrencilerimizi ve onları hazırlayan öğretmenimiz Murat Akbaş'ı tebrik ederiz, Türkiye Finalinde başarılar dileriz.

Bugün Kudüs Sancaktarları olarak Mardin Artuklu Üniversitesi kampüsünde bulunan Ribat Çadırında piknik etkinliğimizi gerçekleştirdik ve öğrenmeye devam ettik

Özgür olana dek durmayacağız

18. TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Malatya Bölge Finali'nde 1. olan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Türkiye finallerinde başarıları diliyoruz.

Sada Kültür Sanat ve Edebiyat programı kapsamında   Genç Kalemler Yazarlık Atölyesi olarak  Artuklu Üniversitesini ziyaret ettik.

Projemizin paydaşlarından Doç. Dr. Hatice Kübra Uygur'u  dersinde ziyaret ettik. Öğrencilerimizin katılımıyla edebiyat öğrencileri ile masal, şiir ve edebiyat üzerine keyifli sohbet gerçekleştirdik. Ayrıca bölgenin sayılı kütüphanelerinden biri olan Artuklu Kütüphanesini gezip okuma ve kitaplar üzerine öğrencilerimizin ufkunu açan bilgiler edindik . Gezimizi güzel bir yemekle  sonlandırdık.

"Geleceği Şekillendiriyoruz!"

Bir keşif yolculuğunda daha büyük adımlar atmaya devam ediyoruz! Öğrencilerimizin özgün ve inovasyon dolu teknoloji projeleriyle TÜBİTAK 2204 B Ortaokul Ögrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Malatya Bölge Finallerinde yerimizi aldık.

Hedef LGS 2024 kapsamında 8. sınıflara yönelik Meslek Tanıtım etkinliği gerçekleştirildi. Bu kapsamda:

Gıda Mühendisi: Bahar Dinçer İrdam

Ziraat Yüksek Mühendisi: Şirin Aydın Kaya

Psikolog: Firdevs Yıldırım Demirkaya

Yazılım Mühendisi : Fatih Özdemir

Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı: Kadir Üründür

Prof. Dr. Mustafa Öztürk

Dr. Hayri Ay

öğrencilerimizle bir araya gelerek deneyimlerini paylaştı.

Özgürlük Filosu Mardin Kafilesi öğrencilerle buluştu.Sınıflarda çocukların sorularını cevaplayan aktivistler iledaha sonra gazze için toplu dua edilip, öğrencilerimizin Gazzeli çocuklar için yazmış oldukları Arapça mektuplar da onlara ulaştırılması için kendilerine emanet edildi.

Sada Kültür Sanat ve Edebiyat programı kapsamında Genç Kalemler Yazarlık Atölyesi olarak bugün Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemeyeti Başkanlığını ve Mardin Life Gazetesi' ni ziyaret ettik. Keyifli geçen bu ziyaretimizde genç yazarlarımız matbaada kitabın basım aşamalarını yakından tanıma fırsatı bulurken aynı zamanda usta gazetecilerle gazetecilik mesleği üzerine sohbet etti