Nis

Hedef LGS 2024 kapsamında 8. sınıflara yönelik Meslek Tanıtım etkinliği gerçekleştirildi. Bu kapsamda:

Gıda Mühendisi: Bahar Dinçer İrdam  Ziraat Yüksek Mühendisi: Şirin Aydın Kaya Psikolog: Firdevs Yıldırım Demirkaya  Yazılım Mühendisi : Fatih Özdemir  Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı: Kadir Üründür  Prof. Dr. Mustafa Öztürk  Dr. Hayri Ay öğrencilerimizle bir araya gelerek deneyimlerini paylaştı.

Nis

Paylaşmanın gücü okulumuzun yardım seferberliği, 339 aileye ulaşarak umut oldu! ÇorbadaTuz ve Çedes projeleriyle, maddi ve manevi destek sağlayarak toplumumuzu güçlendiriyoruz. Birlikte daha güçlüyüz!

Nis

“Gönlünüze misafir olmaya geldik” sloganıyla başlattığımız yardım kampanyası çerçevesinde 100 yetim aileye gıda kolisi ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Bu güzel örnek davranış için öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Geleceği Şekillendiren Fikirlerle Bilim ve Teknolojiye Yön Veriyoruz! İnovasyonun gücüyle, yarının dünyasını bugünden şekillendiriyoruz. TÜBİTAK 2204 -B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Bölge Finaline katılmaya hak kazanarak, bilim ve teknolojiyle sınırları aşan bir adım attık. Öğrencilerimizi ve Danışman Öğretmenleri Tuba ÖZTÜRK SALMAN'ı tebrik eder, Bölge Finalinde başarılar dileriz.

Nis

Ögrencilerimiz Ramazan çetelesi tutaraj Ramazani degerlendiriyorlar.Bu çalışmasından Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Elif Özçelik'e teşekkür ediyoruz.

Nis

Kız öğrencilerimiz de veli ve öğretmenleriyle İHH insani yardım derneğindeki iftara katıldı. Ardından Sadık yay Camisindeki teravih buluşmasına iştirak ettiler.

Mrt

Hedef LGS ve ABAD projesi kapsamında Kariyer Günleri Meslek Tanıtımında çeşitli meslek gruplarından misafirlerimiz öğrencilerimizle Buluştu.

Mrt

Okulumuz öğretmen, öğrenci ve velileri Halil İbrahim Camiinde Teravih namazında biraraya geldi.

Mrt

Bir ağacın gölgesinde oturup,etrafımızdaki hayatın farkına vardığımızda ormanların sadece oksijen üretmekle kalmayıp,aynı zamanda huzur ve sükunet kaynagı oldugunu anlarız.Ormanlar,yeryüzünün yeşil çocuklarıdır.Onları korumak,gelecek nesillere bırakabileceğimiz en degerli mirastır...ilkesinden yola çıkan HASBİ YEŞİL ekibi okulun bahçesine kendi yaptıkları kuş yuvalarını ve kedi barınaklarını yerleştirerek 21-26 Mart Orman Haftasına dikkat çekmiştir.

Mrt

Eğitime destek çerçevesinde deprem bölgesindeki kardeş okulumuz Karahüyük ilkokulu-Ortaokulu öğrencilerine öğrencilerimiz hem bayram tebriği gönderdi hem de her öğrenciye ara tatilde okuması için okuma kitabı gönderdi.

Mrt

Su; akarsa nehir, durursa göl olur. Evden geçerse temizlik, şehirden geçerse medeniyet olur. Toprağa düşerse bereket, gökyüzünden düşerse rahmet olur.

"Su gibi aziz olun." diyen büyüklerimizin en büyük duası olan suya benzetilmeyi, suyu koruyarak gerçekleştirebiliriz ancak.

Bugün, Dünya Su Haftası'nın içinde kutlanan 22 Mart Dünya Su Günü. Bugün ve diğer günler için belirlenen görevleri yerine getirerek *suyu koruyan su gibi aziz çocuklar* olabilirsiniz.

Mrt

Veli , Öğretmen ve öğretncilerimizle 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkında Kan bağışı için buluştuk.

Mrt

Hedefe giden yolda atılan her adım bir başarı hikayesidir.

ABAD Projesi kapsamında LGS’de kendisini motive eden eski mezunlar gibi, kendisinden sonraki kardeşlerini de motive etmeyi görev bilen şampiyonlarımız yuvalarında..

Özünde değerlerimiz olan vizyonumuz ve misyonumuzla gelenekselleşen “Şampiyonlar Bizimle” programımız geçen yılki şampiyonlarımızı bu yılki aday şampiyonlarımızla buluşturdu.

Mrt

Öğretmenler odasında ABAD projesi kapsamında kitaplık oluşturarak kitap okuma köşesi yapıldı. Öğretmenlerle kitap okuma saati düzenlendi.

Mrt

ABAD projesi kapsamında öğretmenlere rehberlik servisi tarafından Ölçme ve Değerlendirme semineri düzenlendi.